Now on display
East meets west

East meets west

Expositie  met werken van kunstenaar LamaTashi Norbu

Een expositie die spreekt over tijdreizen, een transport of een vlucht, met boodschappen tussen Oost en West en tussen de momenten waarop de oosterse cultuur van Azië de Westerse ontmoet, waarbij aspecten worden vermengd en gedeeld. Het is de rationale van een voorstel om wijsheid van Oost en West samen te smelten, om een wijsheid van een renaissance van humanistische waarden aan te wakkeren en een platform van harmonie over de hele planeet te bieden.

En reis door de tijd met LamaTashi Norbu’s Tijdreizigers van de kunstenaar op het Tibetaanse plateau en zijn landschappen. Schilderen en uitbeelden van vliegende mystici, eenhoorns, vlinders, engelen, meditatie van reflecties van het verlangen van de mens om de lucht in te vliegen.

De Oosterse schilder verkent de Westerse stijl met Tibetaanse onderwerpen, motieven afbeeldingen, symbolen en archtypen. Oost en West ontmoeten elkaar, omdat hun deugden aspecten, ideeën en houdingen vermengen, delen en omarmen, vooral waardevol in dit tijdperk van wereldwijde bezorgdheid , om een synergie van één mensheid, van één ruimte te creëren. 

11 december 2021 – 30 juni 2023

EAST MEETS WEST

De expositie is verlengd tot 30 juni 2023

Red & Black
Our collection
Red & Black
About MOCTA
Red & Black
Plan your visit
Red & Black
Add Your Heading Text Here
Archive
previous newsletters

Plan your visit

- Opening hours:   Wed to Sun 11:00 am - 5:00 pm

- Entrance fee + optional audiotour
adult: € 7,50
Students: € 5,00 *student card required

- You can pay cash or use your card in our museum

Closed on the following days: 27 April Kings day, 1e Eastern day, 1e Pinksterdag, Ascension Day, 25/26 - 31 December, 1 Januari

We thank you for visiting and we hope to welcome you in our wonderful museum.

Subscribe to our monthly newsletter

Subscribe to our monthly newsletter and stay updated

∗ I would like to receive emails from Museum of Contemporary Tibetan Art with updates and special offers of Museum of Contemporary Tibetan Art and its partners tailored to my interests. I can unsubscribe any time by clicking the unsubscribe link in the email.